Tweede Leidse Dag van het Kinderboek

Zet in je agenda: 7 november Tweede Leidse Dag van het Kinderboek

Op zoek naar inspiratie om kinderen in de klas enthousiast te maken voor lezen en verbeelding? Tijdens de Tweede Leidse Dag van het Kinderboek op woensdag 7 november ervaar je hoe workshops en ideeën rondom het thema ‘Verhalen verbeelden’ die direct toepasbaar zijn in de klas.

In de ochtend trakteren pabo-docenten en vierdejaars studenten van de minor ‘Van verhalen groei je!’ kinderen op enkele basisscholen in Leiden op leesbevorderende activiteiten. ’s Middags kun je bij Hogeschool Leiden kiezen uit acht workshops en is er ruimte om ideeën uit te wisselen en collega’s te ontmoeten.

Programma

De Kinderboekenambassadeurs Hans en Monique Hagen zullen jullie verwelkomen. Het definitieve programma van de Leidse Dag van het Kinderboek 2018 wordt na de zomer bekend gemaakt.

 Blijf op de hoogte

De inschrijving voor de workshops tijdens de Leidse Dag van het Kinderboek opent na de zomer. Wil je op de hoogte blijven? Laat je naam en e-mailadres hier achter en zodra de inschrijving voor dit evenement wordt geopend ontvang je een mail. Voor vragen kun je ook bij Silvester terecht.

Zeg het voort…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *