Meer dan boeken

Ansichtkaarten, boekenleggers, posters…

Wij hebben kaarten voor geboorte en overlijden, verjaardag, logeerpartijtje, bedankje of zomaar. Ook boekenleggers en posters van bekende prentenboeken, van het alfabet of de tafels. Van bekende prentenboeken hebben we ook knuffels en vingerpoppetjes.

Kamishibai (vertelkastje)

Voor de kamishibai hebben wij van verschillende prentenboeken vertelplaten te koop. De kamishibai is te koop voor € 85,00 of te huur voor € 25,00 per week.

Seizoenstafel materialen

Wij verkopen knooppopjes en seizoentafelfiguurtjes van Hompeltje en Pompeltje, houten dieren en kerststalfiguren en van De Noest hebben wij houten lijstjes, kaartbogen en seizoentafelplankjes.

 

Plint poëzie

Plint

Natuurlijk presenteren we poëzie-artikelen van Stichting Plint. O.a. kussenslopen, (raam)posters, kaartensets, ansichtkaarten en snikgedichten. U kunt ook via ons een bestelling doen. Dan betaalt u geen verzendkosten.

 

Leerzame spelmaterialen

 

Taalkwartetten, quizspelletjes, vakantiespelen, coachingskaarten zoals Eigenwijsjes, Bambino-, Mini- en Maxi Loco, MaanRoosVis taalspelletjes en andere leermaterialen van Scala en Schoolsupport zijn op voorraad in de winkel.

Lyra potloden

De potloden van LYRA zijn van een hoogwaardige kwaliteit. In het potlood zit was verwerkt voor een mooie intense kleur en het zorgt ervoor dat het potlood van binnen niet snel breekt, je hoeft dus niet continu te slijpen! We verkopen de potloden los of in een doos en ook de puntenslijper voor deze potloden.

Stockmar bijenwas

Door de vorm zijn bijenwasblokjes voor kleine kinderen gemakkelijker vast te houden dan waskrijtjes. We hebben staafjes en blokjes in verschillende doosjes. Ook verkopen we de kneedwas in diverse formaten en kleuren.

 

Filia krijtjes

Kleurintensieve olie-pastelkrijtjes van Filia. Dit “Japans”- oliekrijt geeft ook op alle gladde ondergronden zoals papier, karton, stof of hout met weinig druk al kleurafdruk.