Verteltheaterprogramma

Zaterdag 21 september: Tjiep

Verteller en muzikant Marin opent het verteltheaterseizoen met een sprookje uit Lapland. Een kuikentje laat zich alleen troosten door het liedje van zijn moeder. Dan wordt het liedje gestolen!

Leeftijd 4+ Aanvang 11:00 uur Entree € 6,-

Geannuleerd

zaterdag 28 september: De drie beren

Dit oude Engelse sprookje is een klassieker in ons theater. Mennie laat Goudlokje en de beren tot leven komen in een avontuurlijk tafelspel. Peuters zullen hiervan smullen!
Leeftijd 3+ Aanvang 11:00 uur Entree € 6,-

Op woensdag 2 oktober begint de 65e Kinderboekenweek! Kom naar de winkel, te voet, fietsend, op je rolschaatsen, skateboard, in de kinderwagen of zwemmend en laat je vervoering brengen door prachtige verhalen en prenten. Verdwalen mag.

zaterdag 5 oktober: Hallo teckel Tom

Het hondje Tom komt samen met de succesvolle prentenboekenmakers Bette Westera en Noëlle Smit bij ons op bezoek! Terwijl Bette vertelt, tekent Noëlle de avonturen van deze viervoeter. Leeftijd 3+ Aanvang 13:00 uur Entree € 3,-

zondag 6 oktober: Workshop met Mies van Hout

Mies van Hout maakte o.a. de boeken Vrolijk, Vriendjes en Dag poes! met een bijzonder opvallende tekenstijl. Vanmiddag neemt ze je mee op avontuur met papier en krijt.

Leeftijd 4+ Aanvang 14:00 uur Entree € 3,-

zaterdag 12 oktober: Workshop Wereldmuziek

Judien Luinenburg neemt je mee op wereldreis met liedjes en instrumenten uit alle windstreken. Doe je mee?

Leeftijd 4+ Aanvang 11:00 uur Entree € 3,-

Leeftijd 7+ Aanvang 14:00 uur Entree € 3,-

zaterdag 26 oktober: Workshop Vilten

Nu de dagen korter worden, gaan we de kaarsjes aansteken. Maak je eigen windlichtje met wol, warm sop en je handen. Malinda laat je zien hoe dat gaat. Doe je mee? Voor een hapje en sapje wordt gezorgd.

Leeftijd 4+ Aanvang 11:00 uur Entree € 6,-

Reserveren van zaterdag-activiteiten in het Verteltheater