Verteltheaterprogramma

Najaar 2021

We gaan weer van start! Voor dit theaterseizoen willen we u wijzen op de volgende voorzorgsmaatregelen op basis van de richtlijnen van het RIVM. 

  • De kaartjes voor alle activiteiten kunnen vooraf in de winkel worden gekocht en opgehaald, dat scheelt drukte bij de kassa.
  • Houd er rekening mee dat de activiteiten uitsluitend door kinderen kunnen worden bezocht. 
  • Tenslotte: het is beter als je volgt op anderhalve meter (De Gruffalo).

Bob Popcorn

zaterdag 25 september 14u

Wanneer Ellis op een dag popcorn maakt in de magnetron, gebeurt er iets vreemds. Een van de maïskorrels poft niet, maar zwelt op tot hij zo groot is als een kiwi. Er ploppen twee armpjes tevoorschijn en twee beentjes. Ellis staart de korrel aan, die nu een gezichtje heeft waarmee hij woedend terugkijkt… Het maïsmannetje heet Bob, en is best een humeurig type. Hij slaapt niet, eet onvoorstelbaar veel en gedraagt zich niet. Na een tijdje krijgt Ellis er genoeg van. Bob moet weg, maar waar laat je een reusachtige levende popcorn met driftbuien?  

Auteur Maranke Rinck en illustrator Martijn van der Linden maakten samen de hilarische serie over Bob Popcorn. Het eerste boek won de Kinderboekwinkelprijs 2021! In het najaar komt deel 3 uit. Kom jij luisteren naar Maranke? En lust jij wel een zakje popcorn? Schuif dan gezellig aan bij deze superleuke activiteit bij Jeugdboekhandel Silvester.
Leeftijd: 5-10 jaar, toegang €7,50

Houd deze pagina in de gaten, binnenkort volgt er nog veel meer theaterinfo!

Reserveren van je theaterbezoek