Verteltheaterprogramma

Najaar 2020

We gaan weer van start! Voor dit theaterseizoen willen we u wijzen op de volgende voorzorgsmaatregelen op basis van de richtlijnen van het RIVM. 

 • De kaartjes voor alle activiteiten dienen vooraf in de winkel te worden gekocht en opgehaald.
 • Houd u er rekening mee dat alle activiteiten uitsluitend door de kinderen mogen worden bezocht. U als ouder kunt dus helaas niet bij uw kind blijven.
 • Door de omvang van de winkel kunnen wij maar drie klanten tegelijkertijd in de winkel toelaten.
 • Wanneer u uw kind brengt, vangen wij hem of haar op. Daarna verzoeken wij u om de winkel te verlaten zodat er weer ruimte ontstaat voor anderen. Een medewerker van Silvester begeleidt uw kind naar de theaterzaal.
 • Daar u uw kind niet zelf kunt begeleiden en u ook niet bij de activiteiten aanwezig kunt zijn, raden wij u aan om dit vooraf met uw kind goed te bespreken zodat uw kind het begrijpt en het hiermee eens is.
 • 29 november: Workshop en signeersessie door Charlotte Dematons

  Charlotte Dematons komt zondag 29 november bij ons op bezoek in de winkel. Zij verzorgt vanaf 14.00 uur een workshop, die helaas is volgeboekt. Vanaf 15.00 uur vervolgt ze met signeren van het boek Alfabet signeren. Houd de nieuwsbrief in de gaten!

  5 december: Creatief Tafelspel door Dunja Creatief

  Ja! Hij is weer in het land! Beeldend kunstenaar Saskia Vos vertelt vandaag een mooi Sinterklaasverhaal met haar tafelspel. Voor pepernoten wordt er gezorgd. 

  Aanvang: 11 uur. Entree: € 6,- p.p. Leeftijd: vanaf 4 jaar. 

  12 december: Workshop Boetseren door Dunja Creatief

  Boetseren in kerstsfeer. Tijdens deze workshop gaan jullie samen met beeldend kunstenaar Saskia Vos engeltjes maken van klei.

  Aanvang: 11 uur.  Entree: € 7,50 p.p. Leeftijd: vanaf 4 jaar.

  19 december: Workshop Bijenwas stalletje maken door Malinda Clouder

  Met kerst in aantocht gaat Malinda vandaag met de kinderen een mooi stalletje maken van bijenwas. Kom jij ook gezellig meedoen?

  Aanvang: 11 uur. Entree: € 7,50 p.p. Leeftijd: vanaf 4 jaar.

  Reserveren van activiteiten in het Verteltheater