Maya - 11 jaar

Troep

Geplaatst

“Troep” gaat over dertien kinderen: Pola (ik), Wanja, Vladimir, Wally, Aznar, Knut, Wolke, Mo, Hidde, Nillem, Tijn en de tweeling Flip en Truitje. Allemaal hebben ze één of geen ouder(s). Elk kind heeft een andere egenschap, bijvoorbeeld: Nillem, die praat de hele tijd, de tweeling Flip en Truitje kunnen heel goed vissen vangen, Knut die kan niet zo goed praten, maar geweldig koken en Wolke die kan met beestjes praten. Hun pleegmoeder, Taatje, reist de hele wereld rond, op zoek naar haar “Grote Liefde”.
Maar hun leven word bedreigd door mevrouw Wijfjes van het Zorgbureau. Ook beginnen er erg vreemde dingen te gebeuren.
Hele vreemde dingen….
Ik geef het boek een 9, omdat ik het heel goed vind dat alle kinderen heel mooi worden omschreven, de plaatjes zijn heel mooi getekend en het is een heel spannend maar tegelijkertijd ook heel grappig verhaal.
Het heeft maar één minpunt heeft. Dat minpintje is dat bij één hoofdstuk een beetje raar is, ook al hoort het zó, maar wanneer je het hoofdstuk uit hebt snap je het verhaal weer.
Ik kijk altijd naar de achterkant van het boek, na dat ik het boek heb gelezen, bedenk ik me hoe ik de achterkant van dit boek zou opschrijven. Bij dit boek is het precies zó hoe ik het heb bedacht.
Het is zeker de moeite waard om het boek te lezen….
Dus lezen maar!!!

(Silvester vindt het leuk als je deelt.)
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *