Irene - 12 jaar

Op een morgen stond ze daar

Geplaatst

Op een doodgewone ochtend staat er een meisje bij het schoolplein. Ze is wit als melk, draagt vreemde kleren en ze ruikt naar appels. Niemand lijkt haar op te merken, alleen Tum-Tum. Hij durft haar naam te vragen: Extra.
Een paar dagen later verschijnt Extra op school. Ze is niet mooi. Ze is niet stoer. Toch wil iedereen bij haar in de buurt zijn. En zij praat ook met iedereen, behalve met Tum-Tum. Terwijl hij de enige was die haar zag! Hij wil haar uit zijn hoofd zetten, maar het lukt niet. Wat is het geheim van Extra?

Ik vond het een leuk boek, en het was ook leuk geschreven, een beetje zoals in Hotel De Grote L. Ik zit dus te lezen over dit mysterieuze meisje dat Extra heet. Dan kom ik bij het einde waar ze Tum-Tum vertelt wie ze is en… Wat? Het boek eindigt letterlijk met Extra die vertelt wat ze is, en klaar. Geen uitleg over waarom ze gekomen is, waarom ze allemaal superkrachten heeft… En ik kan nog wel eventjes doorgaan. Kortom: een leuk boek dat leuk geschreven is, maar met een teleurstellend einde. Wel leuk om te lezen.

(Silvester vindt het leuk als je deelt.)
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *