Dzaui - 11 jaar

Nooit meer lief

Geplaatst

Vroeger was Joni super braaf maar op een dag gebeurde er iets waardoor alles veranderde: En daarna nam ik een besluit. Als ik niet het liefste meisje van de klas kan zijn dan maar het allerbeste rotkind. Joni begint met stelen en liegen blijkt helemaal niet moeilijk. Verrast ziet ze dat steeds meer kinderen haar vriend of vriendin willen zijn dus worden haar plannen steeds gemener en wilder. Maar hoe ver kan ze gaan!!!

Ik vond het niet zo’n leuk boek. Want zelf hou ik niet van pikken enz. Maar het was wel spannend en ik zat bibberend op de bank. Het is wel goed geschreven maar voor mij zat het niet zo lekker. En het einde vond ik ook vervelend want het ging niet echt verder eigenlijk moest jezelf eigenlijk een beetje bedenken hoe het verder zou gaan.

(Silvester vindt het leuk als je deelt.)
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *