Babette - 11 jaar

Ik kan nog steeds niet vliegen

Geplaatst

Luuk van 13 gaat naar Denemarken om aan te sterken na de honger winter. 3 maanden lang mag hij uren in het gras liggen en bessen met room eten. Maar op de boerderij zijn 2 meisjes met een geheim; voor de Nederlandse Ida en de Deense Kirsten is de oorlog nog niet voorbij. Luuk dacht dat hij volwassen was na 5 jaar bezetting, maar kan hij Ida en Kirsten ook helpen?

Ik vind het een goed boek. Het is best spannend. Het is ook met veel humor geschreven. Ik vind het ook leuk dat er soms Deense woorden in voorkomen. Het is echt een boek dat je in een keer uit zou willen lezen. Ik vind het ook leuk dat de vader van Anna Woltz ongeveer hetzelfde heeft meegemaakt. Ik zou het een 8 geven. Een echte aanrader!!

(Silvester vindt het leuk als je deelt.)
error

Een gedachte over “Ik kan nog steeds niet vliegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *