Dzaui - 13 jaar

Honderd uur nacht

Geplaatst

Het leven van Emilia staat op zijn kop door haar vader. Hij heeft iets verschrikkelijks gedaan. Ze kan het niet langer op school uithouden en besluit naar New York te gaan. Helemaal alleen. Zónder haar gekke ouders. Ze laat een brief achter, waarin staat dat ze bij Käthe is gaan logeren (in Duitsland). Maar als ze eenmaal in New York aankomt, bestaat het appartement dag ze via internet huurde helemaal niet! En er komt een verwoestende orkaan op de stad af. Wat nu?! Samen met de bijna perfecte Jim, boze Seth en zijn schattige zusje, probeert ze de storm door te komen.

Ik vind het boek echt geweldig! De personages trokken me helemaal mee naar New York. Het las ook erg vlot, dat vind ik persoonlijk altijd erg fijn. Dus als je het ziet liggen, zou ik het ZEKER WETEN lezen. Het is wel voor wat oudere kinderen, ik denk ongeveer vanaf twaalf, dertien jaar. Er zit namelijk wel iets heftigs in (ik kan natuurlijk niet verklappen wat.) Ik hoop dat jullie dit net zo geweldig boek vinden als ik en dankje, Anna Woltz, voor het schrijven van dit leuke boek :).

(Silvester vindt het leuk als je deelt.)
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *