Robin - 13 jaar

Divergent

Geplaatst

LET OP: ZEER GEVAARLIJKE DRUG GESIGNALEERD
Er gaat een zeer gevaarlijke vorm van drugs rond onder jongeren. Het is een boek genaamd Divergent.
De simulatie zou haar vertellen wat ze moest kiezen bij de inwijdingsceremonie, haar eigen facties: Zelfverloochening, of toch oprechtheid, eruditie, vriendschap of onverschrokkenheid. Maar Tris is anders. Ze past niet in 1 factie, de regering heeft niks over haar te zeggen, ze is divergent…   
Beland midden in de verre toekomst van Chicago en blijf je verbazen over hoe goed dit boek is…

Zeer gevaarlijk, zo verslavend dat, of je nou van lezen houdt of niet, verder lezen MOET !!! Onweerstaanbaar!!
Wat Ik Weet:
Judith is verminkt, ze kan niks zeggen over wat er gebeurt is. Ervoor zag haar leven er zo mooi uit. Ooit zou ze met Lucas trouwen. Nu… Nu moest ze elke ochtend haar eigen naam herhalen om te zorgen dat ze het niet vergat.

Dit boek heeft het allemaal. Spanning, liefde, het is leerzaam, maar bovenal heeeel origineel en een manier van lezen, dat je noch nooit ervaren hebt.
In het begin van het boek weet je bijna niks, je weet niet wat er gebeurt is, wie die “je” is waar ze steeds over praat, maar per regel krijg je dat beetje meer informatie. Tot het verbazingwekkende einde waarbij ik erachter kwam dat mijn theorie niet klopte.
In het boek wordt niet duidelijk beschreven wanneer het zich afspeelt, maar ik denk ergens in de tijd van de Amerikaanse kolonies. Zeker een aanrader!!

(Silvester vindt het leuk als je deelt.)
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *