Fiene - 9 jaar

De zolderkinderen

Geplaatst

Milo en zijn zusje Daantje wonen in het Koekoeksnest. Boven Milo en Daantje woont Lina een vriendin van Milo en op de verdieping boven Lina wonen Tim en Tijmen. Tim en Tijmen zijn tweeling en ze lijken heel erg op elkaar. Iedereen heeft het naar zijn zin in het Koekoeksnest. Maar op een dag overlijdt tante Mimi de eigenaar van het landgoed. Iedereen denkt dat de moeder van Milo het landgoed zal erven maar er blijkt nog iemand te zijn die recht heeft op de erfenis. Neef Jimmy uit Australië. Hij neemt zijn intrek op de zolder van het Koekoeksnest. De zolder is de lievelingsplek van de kinderen. Ze spelen er spelletjes en ze knutselen er. Opeens kunnen ze er niet meer heen. Dat laten de Zolderkinderen niet zo maar gebeuren!! En er is ook iets geks met die neef…………… Maar wat??
Ik vond het een erg leuk boek. Het was ook best spannend toen die neef Jimmy kwam. Ik raad dit boek zeker aan omdat het soms lijkt alsof je echt in het verhaal zit. Ik denk ook dat dit verhaal heel misschien wel echt kan gebeuren. Ik werd tijdens het verhaal een beetje opgewonden en boos. Ik werd boos omdat de ouders Milo, Daantje, Lina, Tim en Tijmen niet geloofden en ik werd opgewonden omdat ik dacht: Kom nou eens in actie!! Ik werd ook verrast want het einde had ik niet zo verwacht. Het was ook nog eens origineel want ik had dit verhaal zelf denk ik niet kunnen verzinnen.
Het boek is geschikt vanaf 8 jaar en is te lezen voor jongens en meisjes.

(Silvester vindt het leuk als je deelt.)
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *