Andere activiteiten in het verteltheater

Sophie Zwartjes
Kunstzinnige therapie

Kunstzinnige therapie voor kinderen, kunstzinnig kinderatelier en individuele teken- en schilderlessen voor kinderen & volwassenen.

De Marebron Kinder- & tieneryoga

‘Alles wat aandacht krijgt groeit’ Yoga bij de Yogaboom biedt een waardevolle aanvulling op het opgroei-proces van uw kind.

Kindercoaching
Binnenstebuiten

"Bij Binnenstebuiten leren kinderen spelenderwijs hun eigen binnenwereld kennen. Dat is namelijk ook de plek waar hun eigen wijsheid ligt."

Kunstzinnig atelier
Sophie Zwartjes

In het nieuwe schooljaar is er weer Kunstzinnig Kinderatelier door Sophie Zwartjes. 

  • Op donderdag van 15:30-17:00 u, €11 per les.
  • Neem voor meer informatie contact op met Sophie Zwartjes, [email protected]

Programma

Zie sophiezwartjes.nl voor meer informatie over de praktijk, bijv. voor kunstzinnige therapie. 

Kinder- & tieneryoga De Marebron

Gedurende het gehele schooljaar, m.u.v. de schoolvakanties, zijn er iedere woensdag- en vrijdagmiddag kinder- en tieneryogalessen. De lessen worden in series van 6x gegeven. Instromen kan op ieder gewenst moment, ook tijdens een lopende serie. Woont u in Leiden of gaat uw kind naar school in Leiden kunt u zich voor een kennismakingsserie ook aanmelden via de Schoolsportcommissie Leiden. Raadpleeg de website: schoolsportcommissieleiden.nl

Voor meer informatie: 

Kindercoaching Binnenstebuiten

Als ouder wil je het allerliefst dat je kind gezond en gelukkig is. Maar ook voor je kind zijn er in het leven pieken en dalen. Dan kan het fijn zijn als ik met jullie mee kijk. Samen kijken we hoe je kind weer kan gaan stralen.

Als kindercoach ben ik er niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders. Ik geloof namelijk sterk in het principe ‘gelukkige ouders, gelukkige kinderen’. 

Verteltheaterprogramma

Van september tot april zijn er iedere zaterdag activiteiten in het Verteltheater. Van auteursbezoeken tot workshops. Kijk naar het programma