Bestel nu voor de Kinderboekenweek,

Nationale voorleesdagen, Nederlandse Kinderjury en Poëzieweek

Beste leerkracht, leescoördinator, leidinggevende, belangstellende,
 
U heeft op school De Kinderboekengids 2017/2018 van het CPNB toegezonden gekregen. Daarin staan campagnes en materialen voor een schooljaar vol leesplezier op een rij:
- Kinderboekenweek 2017
- Nationale Voorleesdagen 2018
- De Nederlandse Kinderjury 2018
- Poëzieweek 2018

Heeft u de gids niet ontvangen, dan kunt u hem bij ons ophalen of hier digitaal raadplegen (klik op de afbeelding).


                           
 
Bestellen
Ook dit jaar kunt u alle materialen digitaal bij Silvester bestellen via de website van het CPNB:
http://www.kinderboekengids.nl/?boekhandel=31123 Wij hopen van harte dat u voor de gespecialiseerde kinderboekwinkel kiest. De bestelling van lesmaterialen en promotiemiddelen voor alle bovenstaande campagnes moet uiterlijk 9 juni a.s. bij ons geplaatst zijn. Dit kan ook per post, telefoon, e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of in de winkel.
De Kinderboekenweekmaterialen zijn ongeveer half september in de winkel. U ontvangt dan van ons bericht. We helpen u graag met het uitzoeken en aanschaffen van bijbehorende kerntitels en andere boeken. Deze kunnen we tegen maximale korting leveren.*

Kinderboekenweek 2017
De Kinderboekenweek wordt dit jaar voor de 63e keer georganiseerd en vindt plaats van woensdag 4 t/m zondag 15 oktober. Centraal staan kinderboeken met griezels en engerds, want het thema is: Gruwelijk eng! Van spoken, kriebelbeestjes en trollen tot heksen, monsters en andere griezels. Genoeg stof om je angsten met sprookjes, prenten, verzen en verhalen te overwinnen.