Peuter- en kleutermuziek op vrijdagmiddag

Peuter- en kleutermuziek voor ouder & kind (0-5jr.)      

Samen genieten van muziek en beweging in het Verteltheater

De serie van zes lessen wordt gegeven door Judien Luinenburg op vrijdagmiddag van 16.00 tot 16.45 in ons Verteltheater.
Data: 21 april/12, 19 mei/9, 16, 23 juni
De prijs voor 6 lessen is € 63,00. Dit is inclusief gebruik instrumenten en materialen
Een tweede kind <1 jaar mag gratis mee. Is het tweede kind ouder dan 1 jaar, dan is de prijs € 18,- voor hele cursus
Opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ovv. leeftijd van kind(eren)

Doel van deze cursus is muzikale vorming in de breedste zin van het woord. Experimenteren met diverse instrumenten, bewegen en vrije expressie, zang. Met deze ingrediënten werken we aan ritmische- en melodische ontwikkeling, gehoor en muzikaliteit. Plezier in muziek staat voorop.
Liedjes sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen. We dansen op muziek uit alle windstreken en spelen op onder meer trommels, mondharmonica’s, ukeleles, mini-keyboards. Er is volop ruimte om te experimenteren. Gaat uw kind halverwege de cursus naar school? Het is mogelijk om mee te blijven doen. De lessen worden zo aangeboden dat het voor elke leeftijd leuk en uitdagend is. Ouders kunnen erbij blijven en meedoen. Dit laatste is een mogelijkheid, maar hoeft niet voor kinderen vanaf +/- 4 jaar.
Samen muziek maken is een feest en het is ook nog eens goed voor de totale ontwikkeling, zoals de taal/spraak, de motoriek en de emotionele en sociale ontwikkeling.
Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat muziek maken met jonge kinderen verschillende hersenfuncties stimuleert, waaronder het vermogen tot overzicht en plannen en empathie. Muziek maken bevordert de concentratie en de cognitieve vermogens.
Heeft u interesse of vragen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.